vrijdag 5 september 2014

Camper halen

Wo 3 sep
Om 11 uur uitchecken  in hotel Travellodge en in de lobby wachten. We zullen om 1 uur worden opgepikt door het camper-bedrijf. Het zonnetje gaat alweer schijnen.

Aldaar krijgen we een hoop uitleg. Keurig in het Nederlands van een meisje dat hier is gaan wonen. Veel juridische blabla en weer wat betalen voor geen schade, geen schoonmaken, geen risico. Maar goed, dat weet je met dat soort dingen.


Jaap rijdt weg in het ding, op naar de supermarkt. Die is wel een beetje heel erg groot. Het is een soort Makro, Hema, V&D, Bruna, Bart Smits, Etos en Huisartsencentrum ineen. En Praxis. En van elk: niet eens een kleintje. Ongeveer de oppervlak van een stadswijk. Dit is niet eens grote winkel horen we. 

En verder rijden we, eerst wordt het drukker, zo langs het centrum van Calgary, en dan de stad uit. Marianne rijd verder naar de Bow River Campground. 

Het laatste stukkie en ook het achteruit op zn plek zetten doe ik weer. Dat laatste met hulp van een vriendelijke Canadees. 
Op de camping staan veel en heel grote waarschuwingen dat er een beer in de buurt rondloopt: houdt de boel schoon en binnen. Niet de beer maar het food.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten